Doplnky výživy Julamedic: Ako môžu podporiť vaše zdravie

Doplnky výživy Julamedic: Ako môžu podporiť vaše zdravie

Pripravili sme si pre vás špeciálnu tému, ktorá by mohla byť užitočná pre všetkých, ktorí hľadajú spôsoby, ako podporiť svoje telo počas choroby či rekonvalescencie. Predstavujeme vám doplnky výživy Julamedic – značku doplnkov výživy, ktorá sa zameriava práve na tieto obdobia.

Julamedic je mladá a inovatívna spoločnosť, ktorej cieľom je poskytovať vysoko kvalitné a funkčné doplnky výživy, ktoré majú pomôcť ľuďom posilňovať ich imunitný systém a urýchliť proces uzdravenia. 

V ich portfóliu nájdete prvotriedne certifikované prírodné produkty zamerané na podporu imunitného systému, zdravého trávenia, na regeneráciu a podporu počas liečby imunitných, onkologických a gastroenterologických ochorení.

Poďme sa podrobnejšie pozrieť na doplnky výživy Julamedic

Značka bola založená skupinou odborníkov – lekárov, farmaceutov a výskumných pracovníkov, ktorí svoje bohaté skúsenosti v odbore pretavili do následujúcich produktov:

Thymoplus

Tento produkt obsahuje kombináciu vitamínu C a extraktu z hovädzieho týmusu, ktoré spoločne prispievajú k posilneniu imunitného systému, najčastejšie pri vírusových a bakteriálnych infekciách. Pomáha aj pri infekciách kože a pri problémoch s pohybovým aparátom. Je vhodný aj pre onkologických pacientov.

Bac-entos

Orálne probiotiká, ktoré obsahujú jedinečný antimikrobiálny kmeň s názvom Streptococcus salivarius. Pôsobí účinne pri zápaloch v ústnej dutine (angíny, faryngitídy), zápalu čelných a nosných dutín, pri zápale stredného ucha a pri problémoch ústnej dutiny (afty, kandidóza, zápach z úst – halitóza).

Damvax

Unikátna kombinácia bakteriálnych lyzátov. Sila bakteriálnych lyzátov účinne pôsobí pri zápaloch horných a dolných dýchacích ciest, na zvýšenie obranyschopnosti organizmu, na prejavy zvýšenej únavy a vyčerpania. Je skvelá prevencia a počas antibiotickej liečby navyše zosilňuje účinok antibiotík.

Lysgyn

Lysgyn obsahuje vzácnu kombináciu lyzátov, 3 druhy kvasiniek a kmeň E.coli. Účinne riešia najčastejšie urologické a gynekologické zápaly u žien aj u mužov. Je navyše obohatený o vitamín C, prebiotické a probiotické látky. Komplexne chráni pohlavné orgány pred infekciami a zápalmi.

Butyrate Infusion

Tento doplnok stravy obsahuje kultivovaný butyrát, ktorý sa rozpúšťa až na správnom mieste – priamo v čreve, kde pôsobí protinádorovo a protizápalovo. Posilňuje črevnú bariéru, regeneruje a podporuje počas liečby imunitných, onkologických a gastroenterologických ochorení.

Sanagut Probio

Zdravý tráviaci systém je základom nášho celkového zdravia. Probiotický komplex obsahuje kombináciu až 20 miliárd probiotických baktérií, ktoré pomáhajú udržať rovnováhu črevnej mikroflóry a podporujú trávenie aj imunitu. Vhodné aj pre onkologických pacientov.

Prebiolax

Prebiolax predstavuje novú generáciu rozpustných prebiotických látok na podporu normálnej funkcie čriev. Vysoký obsah vlákniny a inulínu pomáha pri zápche i hnačkách, redukuje obsah tuku v pečeni, podporuje rast priateľských črevných baktérií.

Predstavením značky Julamedic sme chceli upozorniť na to, že starostlivosť o naše telo by mala byť komplexná a nemali by sme zabúdať ani na obdobie choroby či rekonvalescencie. Vyskúšajte tieto doplnky výživy a uvidíte, že sa vaše telo odmení rýchlejším uzdravením a lepšou vitalitou!