Užitočné tipy na čistenie

Užitočné tipy na čistenie

Náročné čistenie

Odstraňovanie niektorých škvŕn alebo nečistôt môže byť náročné, no s týmito tipmi ich odstránite jednoducho.

Odstránenie farby z okien:

Takmer žiadna škvrna sa z okenného skla neodstraňuje jednoduchým umývaním. Ako teda na to? Škriabať nečistoty nechtami? Lepší spôsob je použitie odstraňovača laku na nechty. Naneste vrstvu odstraňovaču na škvrnu a nechajte niekoľko minút pôsobiť a následne rozotrite handričkou. Potom umyte okno ako obvykle.

Odstránenie nálepky zo skla

Odstránenie nálepiek zo skla je dosť náročné. Okrem toho po nálepke zvyčajne ostáva lepiaca vrstva, ktorá priťahuje nečistoty. Pomôcť vám môže acetónová vata, ktorou potrieme lepiacu vrstvu. Tento spôsob môžeme použiť aj na kovových povrchoch.

Odstránenie lepidla

Ak používate sekundové lepidlo je vzácny moment, kedy nelepí na všetko ostatné vrátane vašich prstov. V tomto prípade je možné tiež použiť odstraňovať laku na nechty a nechať pôsobiť na lepidle kým sa lepidlo nerozpustí.

Čistenie klávesnice

Klávesnicu počítača jednoducho vyčistite použitím odstraňovaču laku ako v predošlom prípade a starou zubnou kefkou. Namočte kefu do odstraňovaču a jemne prejdite po klávesnici.

Ruženka

Denno-denne sa vŕtam v hľadaní odpovedí na otázky o zdraví. Nemyslím si, že je dôvod si to nechať pre seba 🙂 Preto sa so všetkými zaujímavosťami a informáciami delím v každom texte, v každom článku.
Ruženka

Written by Ruženka View all posts by this author →

Denno-denne sa vŕtam v hľadaní odpovedí na otázky o zdraví. Nemyslím si, že je dôvod si to nechať pre seba :) Preto sa so všetkými zaujímavosťami a informáciami delím v každom texte, v každom článku.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *