Aloe Vera – prírodný zázrak v starostlivosti o pleť

Aloe Vera – prírodný zázrak v starostlivosti o pleť

Aloe Vera nie je len výborný prostriedok na podporu imunity. Pre mnohé jeho blahodarné účinky na pleť si nájde čestné miesto aj na poličke v kúpeľni. Gélové zložky Aloe podporujú hojivé procesy tkanív, využívajú sa na ošetrenie spálenej pokožky po dlhom slnení a ošetrenie kože po popálení. 

V kombinácií s inými prírodnými zložkami sa jeho účinok ešte znásobuje. My sme do našej ponuky zaradili prírodnú kozmetiku s Olivie priamo zo slnečného Grécka, ktorá kombinuje účinky tejto rastliny a organického olivového oleja. 

Toto sú neduhy, pri ktorých vám Aloe Vera môže pomôcť:

  • príznaky nadmerného slnenia,
  • ekzematická pokožka,
  • začínajúce vrásky,
  • opary na perách,
  • nadmerne suchá pokožka,
  • kožné vyrážky a akné,
  • drobné kožné poranenia.

Prírodný boj proti vráskam s Aloe Vera

Hľadáte prírodnú kozmetiku pre starostlivosť o zrelú pleť? Pripravili sme pre vás celú radu unikátnych produktov, ktoré si zamilujete.

24H pleťový krém na tvár

So 100 % Aloe Vera zabraňuje prejavom predčasného starnutia a obnovuje jej sviežosť. Vysoký podieal Aloe regeneruje vysušené miesta a krásne pleť hydratuje. Vyhladí jemné vrásky a pokožku napne a dodá jej prirodzenú elasticitu. Podiel olivového oleja blahodarne pôsobí na prípadné podráždené miesta. Pleťový krém je dokonca vhodný ako podklad pod make up, 

Sérum na tvár a krk

So 100 % Aloe Vera je plné vitamínov skupiny A,B, E a C. Sú v ňom obsiahnuté antioxidanty, ktoré účinne bojujú s prejavmi starnutia a morský kolagén, ktorý udržuje pokožku nádherne napnutú. Kombinácia aloe a olivového oleja prinavracia pleti stratenú žiarivosť.

Očný krém proti vráskam

So 100 % Aloe Vera je prírodný “zázrak” na redukciu tmavých kruhov, jemných liniek a vrások. Vyživuje očné okolie a dodáva mu potrebnú elasticitu. Základom je olivový olej, ktorý násobí účinky Aloe Vera, a tak je očný krém schopný účinne bojovať proti prejavom starnutia pleti.

Telové mlieko so 100 % Aloe Vera kombinuje silné prírodné spojenie pre zdravú a hydratovanú pokožku. Extra panenský olivový olej dopĺňa abesínsky olej, bohatý na omega 6 a 9 mastné kyseliny. Chráni kožu pred vysušením, prinavracia jej prirodzenú elasticitu, čím pôsobí aj proti jej starnutiu. Extrakt z Aloe upokojuje podráždenie, a dokonca redukuje škvrny a podporuje hojenie rán. Môžete ho použiť kedykoľvek, keď zatúžite po hebkej a hydratovanej pokožke.

Produkty s extraktom z Aloe Vera chránia pokožku pred znečisteným ovzduším, a to vďaka ochranného filmu (City Pollution Shield). Hydratačný účinok pomáha zmierňovať aj prejavy suchej, svrbiacej pokožky pri ekzémoch. Odporúčame aplikovať krémy bezprostredne po umytí, čím sa vlhkosť uzavrie do pleti.

Kozmetika vysokého štandardu, obohatená o vitamíny, čerpá inšpiráciu z prírody. Liečivá sila vzácnych rastlín tvorí rad komplexnej starostlivosti o pleť, dokonca i pre tú najcitlivejšiu.